Simar automatisering bv - moves the screen


Terug naar vorige pagina
Terug naar de startpagina
BSV-Design
BSV-Design-Techniek
BSV-Sales
BSV-Sales edities
BSV-Modules
BSV-Sales Voordelen

Bedrijfssysteem Sfeerverwarming (BSV)

De BSV-software ondersteunt zowel het ontwerpen en het maken van zeer fraaie
foto-realistische afbeeldingen (BSV-Design) als de complete administratieve en logistieke afhandeling van alle bedrijfsprocessen binnen de sfeerverwarmingbranche (BSV-Sales).

 (bekijk hier de flyer (PDF))

Banner BSV
Wandkasten 1   Afbeelding2

BSV-Design

Een prachtige afbeelding van uw haard in de huiskamer van uw klant. Dat spreekt aan! De fotorealistische ontwerpsoftware 'BSV-Design' maakt het u gemakkelijk om in korte tijd een zeer fraai ontwerp te maken van de nieuwe haard in het interieur van de klant. Een dergelijk visueel ontwerp geeft optimale duidelijkheid voor de klant en vormt een belangrijk hulpmiddel voor een geslaagde verkoop.

afbeelding 3

Eigenschappen van BSV-Design

  • U kunt ontwerpen in alle aanzichten: bovenaanzicht, vooraanzicht of perspectief.
  • Vanuit het ontwerp maakt het programma zelf foto-realistische drie-dimensionale weergaves.
  • BSV-Design wordt geleverd inclusief een basisbestand (bibliotheek) met een groot aantal haarden en basis-elementen, met een uitgebreide bibliotheek met interieur-elementen en een groot aantal accessoires.
  • Optioneel kunt u van diverse bekende leveranciers merk-specifieke bibliotheken gebruiken, waardoor u een exacte weergave van een specifieke haard te zien krijgt.
  • BSV-Design heeft vele krachtige functies om uw ontwerp snel en fraai vorm te geven, zoals het spelen met licht en kleur, het bepalen van uw kijkhoek, en het snel plaatsen van muren, ramen, deuren om ook de omgeving van de haard goed te kunnen visualiseren.

BSV-Design-Techniek

Deze optionele module bij BSV-Design maakt het mogelijk om ook verregaande technische tekeningen te maken. Naast alle standaard visualisatie functies vindt u hier de mogelijkheden om een technische tekening te maken, inclusief automatisch maatfuncties en de mogelijkheid om in lagen te werken.

BSV-Sales

Nadat u de order heeft verworven staat u voor de klus om deze efficient, klantvriendelijk en met 100% kwaliteit uit te voeren. Daarvoor gebruikt u BSV-Sales. Dit programma verzorgt de bedrijfsbrede automatisering van alle processen rond de order. U start met het maken van een offerte op basis van het ontwerp. BSV-Sales maakt een zeer verzorgde offerte, met gebruik making van kleuren, lettertypes, en foto illustratiemateriaal, zodat u uw eigen huisstijl kunt laten terugkomen in de aanbieding aan de klant.
Wanneer de klant akkoord is wordt dit een order. Alle informatie bevindt zich in het systeem, zodat het systeem zelf een bestelling kan genereren. Vervolgens controleert de software of alle onderdelen op tijd binnen komen (vanaf Business editie), maakt afleverbonnen en facturen.
Schermweergave
Door de controle en bewaking van alle stappen heeft u het proces volledig onder controle. Kwaliteit en foutloos leveren maakt het verschil tussen een tevreden klant of er geld op toeleggen!

Daarom staat de controle en kwaliteit van alle bedrijfsprocessen centraal in onze software. Bedrijfsbrede automatisering, van telefoniste tot magazijnmedewerker, van verkoper tot boekhouder. Zo werkt het héle bedrijf mee aan hetzelfde doel: tevreden klanten en een gezonde bedrijfsvoering.

BSV-Sales: Compact, Business en Enterprise editie

  • De Compact editie is de voordelige manier om met een volwaardig software pakket te starten. Het complete proces van offerte tot factuur wordt hiermee ondersteund.
  • Wilt u meer, kies dan voor de Business editie. Deze versie biedt naast alle standaard functies ook uitgebreide management informatie, de functionaliteit voor het bewaken van de binnenkomende goederen en de mogelijkheid om de software uit te breiden met extra werkplekken.
    De management informatie is zeer uitgebreid. Van standaard overzichten over omzet en marges per periode, per merk, per verkoper, per vestiging, tot zelf samen te stellen rapportages met behulp van de ingebouwde rapportgenerator.
  • De Enterprise editie gaat nog verder en biedt ondersteuning voor het werken met meerdere winkels op een centrale server. Hoe ver u ook wilt groeien: de Simar bedrijfssoftware is er klaar voor!

BSV-Sales: aanvullende modules

De standaard software is reeds zeer uitgebreid en omvat alle functies van het primaire proces. Maar naast het primaire proces kan het, afhankelijk van de situatie, nuttig zijn om ook andere bedrijfsprocessen te ondersteunen. Daarom bieden we een aantal aanvullende modules, die geheel geintegreerd zijn met de standaard BSV-Sales software.

Adres/Relatiebeheer Module om met adresbestanden te kunnen werken ten behoeve van mailings, etiketten, lijsten, etc.
Agenda/Planningmodule Centrale bedrijfsagenda voor alle medewerkers, met geintegreerde planningsmogelijkheden voor levering en installatie
Kassafunctie Module voor contante verkoop
Komas boekhoudsysteem Volledig geintegreerd boekhoudsysteem, automatisch doorboeken van facturen, betalingen, inkoopfacturen, etc.
Installatie/Montage Module voor het offreren, bevestigen en factureren van installatie handelingen
Tekstverwerking Geintegreerde Word-compatible tekstverwerker, met uitgebreide mail-merge mogelijkheden van ordergegevens
Voorraadbeheer Module voor registratie en beheer van eigen voorraad
Internet koppeling Mogelijkheid om via uw website de consument op de hoogte te houden van de ordervoortgang
Service Module voor het registreren en bewaken van service handelingen
DIMS-Document archiveren Module voor het archiveren en bewerken van gescande en elektronische documenten

De voordelen van BSV-Sales

·    snel en gemakkelijk een offerte of order maken
·    zeer verzorgde offerte afdrukken met mogelijkheden voor eigen huisstijl
·    voorkomt fouten door vele controles en uitgebreide database
·    automatische afleverbonnen en facturen besparen veel tijd
·    betaalbare software
·    uitstekende support

Simar automatisering

Simar Automatisering bv, opgericht in 1987, is marktleider op het gebied van ontwerp- en bedrijfssoftware in de keukenbranche in Nederland. Ook in de sanitairbranche spelen we een toonaangevende rol bij zowel visualisatie- als bedrijfsvoering software. Sinds 2005 voeren we vergelijkbare producten voor de sfeerverwarmingsbranche. Simar Automatisering heeft vestigingen in Amsterdam, Tilburg en GentBrugge en is actief in zowel Nederland als België.