Simar automatisering bv
DIMS
branche gerichte software

tabel overzicht alle software

hardware

terug naar vorige pagina
terug naar de startpagina
Klik hier om de DIMS® brochure te downloaden
DIMS® brochure (Klik op plaatje om de brochure DIMS® online te bekijken)
Document Informatie Management Systeem
Dit is het nieuwe document archiveringssysteem van Simar automatisering, dat optimaal geïntegreerd samenwerkt met de bestaande pakketten KIMS® en SIMS®. Een document archiveringssysteem vervangt de stapels papier en klantenmappen met aantekeningen en uitdraaien geheel. Dergelijke documenten worden met behulp van een scanner gescanned en elektronisch opgeslagen op een server met grote opslag capaciteit. Het DIMS® systeem zorgt ervoor dat het opbergen in de juiste elektronische klantenmap uitzonderlijk snel en gemakkelijk gaat (in zeer veel gevallen zelfs geheel automatisch aan de hand van door KIMS®/SIMS® meegeprinte barcodes) en dat u met behulp van de documentenviewer elk document binnen seconden kunt terugvinden. Voor DIMS® is in vele gevallen aanvullende hardware nodig (extra server, zware scanner), maar de positieve effecten van het beschikbaar zijn van alle informatie op alle werkplekken is enorm!


DIMS is verkrijgbaar in de volgende versies

Business Editie
Uitvoering passend bij KIMS en SIMS Business Editie. Maximaal 1 scanstation. Maximaal 1 vestiging. Aantal viewers naar keuze tot maximaal 10. Onbeperkt aantal algemene mappen.

Enterprise Editie
Uitvoering passend bij KIMS en SIMS Enterprise Editie. Onbeperkt aantal scanstations. Onbeperkt aantal vestigingen. Aantal viewers naar keuze. Onbeperkt aantal algemene mappen.