Simar automatisering bv
KOMAS
branche gerichte software

tabel overzicht alle software

hardware

terug naar vorige pagina
terug naar de startpagina
Bijbehorende modules
Boekhoudpakket
Met dit boekhoudpakket ontstaan een volledige integratie met de KIMS® en SIMS® producten. Naast alle normale boekhoudfuncties die u ook kent van andere pakketten, krijgt u hierdoor extra mogelijkheden. Elke verkoopfactuur uit KIMS®/SIMS® staat automatisch ook in uw boekhouding. Betalingen die u inboekt in de boekhouding vindt u terug in KIMS® (o.a. op de servicekaart) en er is een geheel geïntegreerde nacalculatie controle op basis van ordergegevens uit KIMS®/SIMS® tijdens de invoer van inkoopfacturen in KOMAS®.

KOMAS® kent versies voor één en voor meerdere bedrijven, voor single- en multi-user en kent diverse aanvullende modules.

Bijbehorende modules
AFDELINGEN
De ondersteuning van het werken met afdelingen binnen uw boekhouding.

BUDGETTEN
Het beheer van budgetten en de controle daarop.

ELEKTRONISCH BANKIEREN
Wanneer u gebruik maakt van elektronisch bankieren dan kunt u bij het inboeken van uw inkoopfacturen deze in KOMAS® tegelijk betaalbaar stellen. KOMAS® maakt dan een betaalfile aan die door het programma voor elektronisch bankieren van uw bank kan worden gelezen en verwerkt.

Dit is beschikbaar voor Postbank, ABN/Amro, ING, Rabo.

INKOOPKOPPELING
Deze module realiseert de koppeling tussen KIMS® en KOMAS® ook op het niveau van de inkoopfacturen. Terwijl u in KOMAS® de inkoopfacturen invoert, ziet u direct op het scherm of de betreffende goederen wel zijn binnengemeld in KIMS® en wat de voorspelde inkoopprijs is op basis van de gegevens in KIMS®/SIMS®. Hierdoor is een optimale controle mogelijk.

KOSTENPLAATSEN
De registratie van kostenplaatsen binnen uw boekhouding.

MEERDERE BEDRIJVEN
Standaard kunt u in KOMAS® de administratie voeren van één bedrijf. Met deze optie kunt u dat uitbreiden tot elk gewenst aantal bedrijven.

PROJECTEN
Het voeren van een projectregistratie binnen de boekhouding. NB. Deze module staat los van de projectenmodule zoals die binnen KIMS® wordt geboden.

VREEMDE VALUTA
Het voeren van een boekhouding waarbij u ook kunt boeken in diverse vreemde valuta. Dit is gemakkelijk wanneer u veel met relaties in het buitenland werkt.