Simar automatisering bv - moves the screen


Terug naar vorige pagina
Terug naar de startpagina

Simar universeel wandkasten bestand

Juli 2009    (bekijk hier de flyer (PDF))
Wandkasten 1   wandkasten2
Met de introductie van dit bestand maken we het mogelijk om in Simar Design naast keukens en haarden ook kastenwanden te ontwerpen.

Dit ‘SUWB’ bestand omvat een zeer groot aantal kant en klare elementen om een wandkast uit samen te stellen.

Korpussen

U start met een aantal korpussen. De korpussen zijn in diverse varianten (met en zonder zijwanden) in diverse hoogte-, diepte- en breedtematen beschikbaar. De standaard rastermaten zijn gebaseerd op de meest voorkomende maten, maar u kunt alle maten naar eigen wens aanpassen.
Ook losse onderdelen van korpussen zijn opgenomen.
Korpussen
Voorbeeld van enkele korpussen

Deuren

Vervolgens maakt u een keuze uit een enorm aantal deuren, verdeeld in de categorieën vlakke deuren, glasdeuren, kaderdeuren, paneeldeuren, landhuisdeuren, gebogen deuren.
Paneeldeuren
Voorbeeld van enkele deuren

Interieur

Ook het interieur van de kastenwanden kunt u tekenen met behulp van een groot aantal accessoires, maar ook met tal van korf- en gewone lades.
Korflades
Voorbeeld van enkele laden

Plinten en lijsten

Tenslotte is een en ander af te werken met de nodige plinten en lijsten, en zijn ook frames beschikbaar.

Gebruik in Simar Design

Alle normale faciliteiten van Simar Design, zoals o.a. het aangeven van de ruimte, ramen, deuren, e.d., het spelen met verlichting, en het plaatsen van accessoires als stoelen en tafels is uiteraard mogelijk.
De kastenwanden kunnen naar keuze open of gesloten getoond worden, zodat desgewenst ook het interieur zichtbaar is.

Het wandkastenbestand is universeel van opzet en daardoor toepasbaar voor verschillende merken kastenwanden. Dit betekent ook dat er geen prijzen aan verbonden zijn. U kunt dus niet met het bestand rekenen of de informatie overhalen naar KIMS voor een berekening. Afhankelijk van ontwikkelingen in de markt is het denkbaar dat bepaalde merken ook prijstechnisch/administratief beschikbaar gaan komen.

Catalogus

Om het werken met de vele honderden componenten gemakkelijk te maken gaat het bestand vergezeld van een 40 pagina’s tellende catalogus (waaraan de getoonde afbeeldingen ontleend zijn). In deze catalogus staan alle elementen klein afgebeeld en ingedeeld volgens een gemakkelijk te hanteren systematiek.


Hier vindt u de 'flyer' van het wandkasten bestand (pdf).